Toprestaurant Kortrijk

Chef’s table restaurant in Kortrijk

Bij Taste and Colours ziet u het samenspel van smaken ontstaan. Een groot deel van de tafels is een chef’s table. Hier mag u zien dat er gewerkt wordt en kunt u gewoon ontspannen genieten in de keuken. Gault&Millau score 15/20

Reserveer uw Chef's Table

Taste and Colours – The pure art of taste

Dirkjan houdt van pure en originele smaken. Gastronomie is bedoeld om juist die oorspronkelijke smaken samen te brengen. Soms uitdagend en prikkelend. Soms fluweelzacht en delicaat.

Ieder bezoek een verrassing

Een bezoek aan Taste and Colours staat voor het ontdekken van smaken, vol lekkere verrassingen. Hier hoeft u zich geen zorgen te maken over keuzestress. We werken volgens de seizoenen, het marktaanbod en de inspiratie van de chef.

Laat u verrassen

Niet-alledaagse producten

De kans is groot dat u niet ieder ingrediënt kent. Chef Dirkjan Decock werkt graag met niet-alledaagse producten van leveranciers die zijn idealen delen: respect voor het product en de natuur. Ambacht, beperkte kweek en uitzonderlijke kwaliteit staan voorop.

Dit vertaalt zich ook in de wijnkeuze van gastvrouw Hilde Reynaert. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen. Dit sluit perfect aan bij de filosofie en pure keuken van Dirkjan. Liever een klassieke wijn? Op de wijnkaart vind je enkele mooie referenties.

PRIVATE DINING

Chef’s table restaurant in Kortrijk

Boek het volledige restaurant voor diners met familie of vrienden. Dit kan vanaf 10 personen.

Reservatie enkel telefonisch via +32 056 40 40 40.