Taste and Colours biedt verschillende formules op maat van uw team.

Business Cooking

Dit is een kookworkshop voor bedrijven. Het is een teambuilding activiteit waarbij u gezamenlijk een gastronomisch diner bereidt met marktverse producten in een ongedwongen sfeer.

Deze culinaire activiteit is de ideale aanzet tot samenwerking onder collega’s.
“Samen aan de kook gaan” is een perfecte ijsbreker en brengt “samen werken” naar een ander niveau. Het accent ligt vooral op ontspanning en gezelligheid.

Een business cooking vindt plaats in de laagdrempelige, intieme sfeer van ons restaurant. Daarin verschillen we van de traditionele kookstudio’s.

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van business cookings.

Private Dining

Geen zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan kiest u voor een private dining. Het kleinschalige, intieme karakter van ons restaurant creërt de perfecte sfeer voor een gezellig groepsdiner. Het volledige restaurant staat tot uw beschikking. U dineert privé in onze keuken en ziet het samenspel van smaken ontstaan.

Referenties

Een greep uit onze referenties: Alpro, Barco, Bekaert, BNP Paribas, Bongrain, Cargill, Daikin Europe, Microfibres Europe, Roularta Media Groep, SD Worx, Solvay International, Voka …..

Bijkomende info of een offerte op maat? Bel ons op: +32 (0)56 40 40 40 of stuur een email naar info@tasteandcolours.com.