Restaurant

Dineren in de keuken

Beleef het unieke restaurant concept van Taste and Colours, waarbij je letterlijk in de keuken dineert en de chef en zijn team in actie ziet.

Een sleutelwoord bij Taste and Colours is speelsheid.

Bij ons geen formeel gedoe, maar een warme sfeer. Het begint al bij de deur. Je moet letterlijk aan de bel trekken om binnen te komen. Zo kunnen we je persoonlijk verwelkomen in ons kleine restaurant van maximum 24 couverts.

Bij mooi weer kan je dineren in onze ommuurde stadstuin, die een 70-tal soorten kruiden en eetbare bloemen rijk is.

Respect voor product en natuur

Die speelsheid vind je ook terug op het bord. Dirkjan heeft doorheen de jaren een eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door pure smaken met respect voor het product en de natuur. Hij werkt hiervoor samen met gepassioneerde mensen die trouw zijn aan dezelfde idealen. Ambacht en beperkte kweek van producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn heel belangrijk binnen ons concept.

Dit wordt ook vertaald in onze wijnkeuze. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen. We kiezen bewust voor Europese wijnen om de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden.

Wedden dat wij u kunnen verrassen?

Omdat we met ons kleine team bijzondere kwaliteit willen bieden, zijn we een menurestaurant. We hebben geen kaart. Tijdens de week bieden we een marktmenu aan en een weekendmenu op vrijdag- en zaterdagavond.

De gerechten kunnen iedere dag wijzigen volgens aanvoer van de markt.

Tot binnenkort?

Dirkjan en Hilde

Decock-Reynaert