Taste And Colours © - since 1999

Restaurant

CHEF’S TABLE

Chef’s table restaurant in Kortrijk

Bij Taste and Colours ziet u het samenspel van smaken ontstaan. Een groot deel van de tafels is een chef’s table. Hier mag u zien dat er gewerkt wordt en kunt u gewoon ontspannen genieten in de keuken.

Taste and Colours – The pure art of taste

Dirkjan houdt van pure en originele smaken. Gastronomie is bedoeld om juist die oorspronkelijke smaken samen te brengen. Soms uitdagend en prikkelend. Soms fluweelzacht en delicaat.

Ieder bezoek een verrassing

Een bezoek aan Taste and Colours staat voor het ontdekken van smaken, vol lekkere verrassingen. Hier hoeft u zich geen zorgen te maken over keuzestress. We werken volgens de seizoenen, het marktaanbod en de inspiratie van de chef.

Niet-alledaagse producten

De kans is groot dat u niet ieder ingrediënt kent. Chef Dirkjan Decock werkt graag met niet-alledaagse producten van leveranciers die zijn idealen delen: respect voor het product en de natuur. Ambacht, beperkte kweek en uitzonderlijke kwaliteit staan voorop.

Dit vertaalt zich ook in de wijnkeuze van gastvrouw Hilde Reynaert. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen. Dit sluit perfect aan bij de filosofie en pure keuken van Dirkjan. Liever een klassieke wijn? Op de wijnkaart vind je enkele mooie referenties.

Menu

Bij ons laat u zich verrassen en meenemen in de culinaire inspiratie van de chef.
We hebben dus geen kaart en bieden u één enkel menu aan:

 

Menu Taste – 5 gerechten

 

64 EUR op woensdagavond, donderdagavond en elke eerste vrijdagmiddag van de maand

75 EUR op vrijdag- en zaterdagavond

 

Wijnen worden per glas of per fles aangeboden.

 

Op Valentijn 14/02 kost het Menu Taste 75 EUR p/p.

 

Heeft u een allergie voor bepaalde ingrediënten? Geef dit dan bij reservatie door, zodat we een alternatief kunnen voorstellen.  Uitzonderlijke aanpassingen in het menu op vraag van de klant kunnen altijd een aanleiding zijn tot een prijsstijging.

PRIVATE DINING

Chef’s table restaurant in Kortrijk

Boek het volledige restaurant voor diners met familie of vrienden. Dit kan vanaf 10 personen.

 

Reservatie enkel telefonisch via +32 056 40 40 40.