Taste And Colours © - since 1999

Gault&Millau 2014

Gault&Millau 2014

Na 1 jaar restaurant is Taste and Colours opgenomen in de Gault&Millau 2014 gids. We worden vermeld met een score van 14/20 als nieuwkomer, als één van de 200 lievelingsadressen en met een aanbeveling voor een uitstekende wijnkaart. Daarmee zijn we uiteraard heel tevreden!

Met ons kleine team willen we bijzondere kwaliteit bieden, zowel op het bord als in het glas.
Hiervoor doen we een beroep op uitstekende leveranciers, die we bij deze ook eens extra willen bedanken!

Dirkjan en Hilde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Volledige recensie:
Een van de ontdekkingen van dit jaar. Een aangenaam en comfortabel restaurant met een ommuurde stadstuin waar het fijn zitten is bij goed weer en dat door een charmant koppel wordt uitgebaat. Je eet in de keuken tussen de duurzame producten die de kleine, maar efficiënte ploeg met zorg heeft gekozen en bereidt. Je kunt de kruiden, specerijen en andere ingrediënten ook kopen om ze thuis te proberen. Wij proeven van de keuken van Dirkjan en weten al meteen dat wij nog eens gaan terugkomen. Want wij voelen ons goed bij zijn lichte bereidingen. Er is kreeft met spitskool, wortel, radijs, dragon en zachte mosterd, en traag gegaard lam met een lekkere jus, uitjes, maniok en cider.
Het zijn gedurfde combinaties, maar ze werken verbluffend goed! De chef neemt zijn tijd en dat moet je ook maar doen. Waarom zou je je trouwens haasten als het zo lekker is ?

Geen reactie's

Geef een reactie